OM

Nogle af os har minder om at lege i sandkassen, spise røde pølser og drikke grønne sodavand. Joakims barndom var fyldt med popblade, plader med Beatles, Kiss, Earth, Wind & Fire og han var til sin første Sweet koncert som 9-årig.

Da hans andre klassekammerater holdt sodavandsfester og kyssede på pigerne, var Joakim mest optaget af at spille musik på kassettebåndoptageren, så de andre kunne danse og have en fest. Kunst i form af stillbilleder og æstetik går hånd i hånd med Joakims passion for lyd og frekvenser. Det blev fundamentet for hans karriere igennem de næste mange årtier.

Som årene gik, spillede Joakim som DJ til diverse diskoteksfester i sit lokalområde. I en lang årrække arbejdede han som TV-fotograf. Han blev siden hen spurgt, om han ville være studievært, og derefter tog hans karriere fart. Han fik mulighed for at rejse land og rige rundt og spille til diverse fester, har stået på de helt store scener og interviewet mange af de kunstnere, hvis musik han har haft en passion for hele sit liv. Derudover har han været – og er stadig – radiovært på diverse radioprogrammer, heriblandt kan nævnes P7Mix, Radio Nord, Pop FM etc.

Der findes ikke mange kunstnere, titelmelodier eller sangskrivere, som Joakim ikke kan nævne i dag. Han er derfor noget af en legende inden for musikken og kan aflæse et rum, lige så snart han træder ind i det. Med hans professionelle fornemmelser for, hvad der vil skabe hjerterum og fest, lykkes han med det – hver evig eneste gang.

Joakim Hediger | DJ, vinyl talkshow, musikquiz

Alle rettigheder forbeholdt